TDN Finans' presseklipp:

OLJEFOND-SJEFEN ER KLAR FOR NESTE KRISE.
Sjef for NBIM, Yngve Slyngstad, sier de ser frem til neste krise i verdensøkonomien. - Det er riktig at vi hadde hatt mulighet til å ta større risiko. Historisk sett har vi bare brukt 1/3-del av risikorammen. Vår vurdering er at vi trenger den i krisesituasjoner; da er det alltid fint å ha noe ekstra å gå på, sier han. (VG)

PARAT: DERFOR VIL RYANAIR FORLATE RYGGE.
Den tidligere Ryanair-flyvertinnen Alessandra Cocas søksmål mot selskapet kan gjør det langt dyrere for Ryanair å ha base i Norge. Fagforbundet Parat anslår at Ryanairs kostnader i Norge vil øke med 30 til 40 prosent dersom forbundet vinner en prinsippsak mot lavprisselskapet i Høyesterett i september. I det regnestykket blir flypassasjeravgiften på 88 kroner bare småpenger. (VG).

STÅR I KJELLEREN MED HODET I SKYEN.
Ateas økonomi speiler Nordens. I Sverige går det så det suser, mens det er full stopp på Sørvestlandet. (FA side 200-21)

I SAMTALER OM FELLES ANNONSESYSTEM.
Medieselskaper som Schibsted, Polaris Media og Amedia har hatt en rekke samtaler den seneste tiden for å finne frem til et felles annonsesystem. -Det haster å få dette på plass, sier Polaris-sjef Per Axel Koch. (DN side 32-33)

33 DOLLAR FATET OG LIKE BLID.
Kredittvurderingsbyrået Moody's har et svært pessimistisk syn på oljeprisen, men mener likevel at utsiktene for Norges Aaa-rating er stabile. (FA side 6-7)

ENIGE OM NYE MILLIONER TIL SØRVESTLANDET.
Venstre og KRF skal ha fått gjennomslag for et tresifret millionbeløp til ekstra innsats mot oljearbeidsledigheten på Sørvestlandet. (VG.no)

PRISHOPP KAN GI AVISDØD.
Medieforsker Sigurd Høst frykter at Schibsted og andre aviseiere fremskynder papiravisas død med kraftige prispåslag. (Klassekampen)

Følg markedet på DN Investor

Les også: Asia i dag: Avlyser ny krise for verdensøkonomien

Oljefondet sa nei til Facebook før børsnotering

Nordmenn er misfornøyd med regjeringens klimainnsats

Se DNtv:

Djevelens sjefadvokat
Etterretningsoberst Steve Rotkoff skrev kritiske rapporter før invasjonen av Irak i 2003. I dag leder han en skole i US Army hvor offiserer lærer å bli djevelens advokat. Også næringslivet bør bruke metodene, mener han.
03:51
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.