- Dette vil skje både gjennom permitteringer og oppsigelser og er en følge av reduksjon i markedet, sier Lianne Olsen, mediekontakt for selskapets virksomheter i Norge og Danmark, til E24.

Det franske selskapet oppgir verken hvor mange stillinger som må kuttes eller hvor store beløp som må spares. Schlumberger har i Norge avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, samt baser langs kysten.

- De aktuelle fagforeningene er blitt informert. Schlumberger gir ikke ut informasjon om antall ansatte per avdeling eller land, eller om kontrakter og kompensasjon, sier Olsen.

Ifølge E24 kuttet Schlumberger rundt 400 ansatte og innleide så sent som i fjor, tilsvarende rundt 10 prosent av den norske staben.

Se DNtv

Se Eyvind Hellstrøms skrelleteknikk for asparges
På kjøkkenet til Norges kokkenestor Eyvind Hellstrøm i Oslo skrelles det stilker raskt og effektivt. Skrelleteknikken er viden kjent blant kolleger i restaurantbransjen.
00:36
Publisert:

Les også

- Slår ihjel følelsen om at ting begynner å akselerere

Går inn i undertøyskampen dnPlus  (DN+)

– Nå må da maten snart komme? Vi er jo nesten alene i lokalet?  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.