TDN Finans' presseklipp:

SKAL HOLDE PÅ MED ORKLA TIL JEG DØR.
Stein Erik Hagen har ingen planer om å slutte med sitt dobbeltliv. Norges største pizza- og godteriprodusent fortsetter kampen mot salt og sukker. -Siden vi kom inn i Orkla i 2000, har vi hatt en årlig avkastning på 9,9 prosent i gjennomsnitt. Det er ikke galt, og jeg tror ikke vi vil få noe bedre noe annet sted. Så vi blir, sier Hagen. (DN side 6-7)

ÅPNER FOR Å REDDE RYGGE.
Regjeringen må utrede flyplasskapasiteten på Østlandet. Finanskomitéleder Hans Olav Syversen (KrF) åpner for å droppe en ekstra rullebane på Gardermoen til fordel for Rygge. (DN side 12-13)

SLIK VAR STATSMINISTERENS STRATEGI FOR Å LEGGE SKYLDEN PÅ RYANAIR.
Statsministerens kontor spredte et notat for å unngå at Regjeringen ble «skurken» i striden om flypassasjeravgiften og Rygge flyplass (Aftenposten side 4-5)

SCHIBSTED VIL LEGGE NED TRYKKERI I STAVANGER.
Styret i Schibsted Trykk AS innstiller på at trykkeriet på Forus utenfor Stavanger legges ned fra i høst. Det betyr 38 tapte arbeidsplasser i oljehovedstaden (DN.no)

SCHLUMBERGER MED NYE KUTT I DEN NORSKE VIRKSOMHETEN.
Oljeserviceselskapet Schlumberger begrunner ny nedbemanning med markedsmessige hensyn, men vil ikke gå ut med hvor mange stillinger som forsvinner. (E24)

MINDRE Å HÅNDTERE. Riggaktiviteten på norsk sokkel kan falle med 30 prosent det kommende året, og på britisk sokkel kan den mer enn halvere seg. Det gir færre flytteoppdrag for ankerhåndteringsskipene. (FA side 6)

FIKK MILLIARDER ETTER PLATTFORMFIASKO.
Oljeselskapet Talisman fikk 3,4 milliarder kroner fra staten for å legge ned etter å ha kastet bort 14 milliarder på det mislykkede Yme-prosjektet. (DN side 8-9)

VG OG DAGBLADET RETT TIL BUNNS.
Mens Finn.no og Hurtigruten troner øverst på omdømmetoppen, debuterer VG og Dagbladet nesten helt nederst på listen (DN side 36-37)

BØRSMILLIARDER FORDUFTET.
Nær 2.000 milliarder kroner forsvant på få dager etter at børsnoterte selskaper ble avslørt for bruk av skatteparadiser (DN side 24)

Følg markedet på DN Investor

Les også:
– Kan bli sterke reaksjoner på nytt rentehopp i USA

«Brexit-spredning» kan få betydelige følger for norsk økonomi

Asia i dag: Tomtepriser slår alle rekorder (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Norsk kvinne er den internasjonale hjelpearbeideren som har vært lengst i Syria
WHO-topp Elizabeth Hoff sover alltid dårlig etter å ha møtt de syriske barna på brannskadeavdelingen i Damaskus. NB: Sterke bilder.
01:30
Publisert: