Konkurransetilsynet har avsluttet vurderingen av samarbeidsavtalen mellom Bunnpris og Norgesgruppen.

- Konkurransetilsynet har foretatt en konkret vurdering av avtalen. På bakgrunn av informasjon fra markedsaktører og generell informasjon om markedet har vi ikke funnet grunn til å prioritere videre arbeid i denne saken, sier prosjektleder Eirik Lothe Hess i en pressemelding torsdag.

Bunnpris og Norgesgruppen inngikk en samarbeidsavtale om innkjøp og distribusjon av dagligvarer i desember 2015. Avtalen innebærer at Norgesgruppen og Asko skal distribuere varer til alle butikkene til Bunnpris fra 1. januar 2017.

Bunnpris og Norgesgruppen har tidligere hatt en lignende avtale, men siden 2012 har Rema 1000 vært hovedgrossisten til Bunnpris.

«Brexit» eller «Bremain»? Følg britenes historiske EU-avstemning i DNs livestudio.

Les også på DN.no:

 

Giganten som nesten ingenting kan stoppe  

Møbelprodusent legger ned fabrikk  

Kristian Siem (67) ba britenes stats­minister om å legge frem en plan for reform av EU innenfra. Investoren er redd for at irritasjon over byråkrati sender britene ut av unionen. Ga EU-råd til Cameron dnPlus  (DN+)

Her er mastergradene som gir jobb. Og det er en overraskende gruppe som er på lønnstoppen. (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Alpine helvetesuker
Se de norske alpinstjernene tynes for å bli best i verden
04:42
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Om den store "brexit"-uroen, endelig åpnet et vindu seg i finansmarkedene og er de over 60 verdt en ekstra ferieuke?

Hør DNs siste podcast om Vipps, fremtidens biler og om eiendom som både er dyr og billig:

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.