TDN Finans' presseklipp:

STORBANK VARSLER KRAFTIG NEDTUR.
Brexit kommer til å koste Europa dyrt. Goldman Sachs kutter kraftig i anslagene for økonomisk vekst. Norge slipper ikke unna. BNP-vekst anslaget for Storbritannia nedjusteres til 1,5 prosent fra 2,0 i 2016, mens det for Norge nedjusteres til 0,9 prosent fra 1,1. (DN side 4-5)

VENTER IKKE KRAKK.
Forvalterne tror det blir mer usikkerhet og politisk støy på børsen i sommer, men ikke at det vil utløse et kraftig fall. (FA side 6)

FEMDOBBEL LEIE AV SAMME FLY.
Norwegian Air Shuttle har inngått en femdobbel leasingkontrakt på ett og samme fly for å dekke over pilotmangel og dårlig planlegging. (DN side 14)

VI SKAL IKKE HA EN FRYKTKULTUR.
Toppledelsen i Statoil tar beskyldningene om utilbørlig press og skjulte trusler på alvor. - Vi ønsker ikke, og skal ikke ha, en fryktkultur, sier konserndirektør Arne Sigve Nylund for utvikling og produksjon i Norge i Statoil. (DN side 16-17)

FORSKERE HEVDER DE ER «UNDER ANGREP» AV LAKSELOBBYEN.
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) kalte inn Havforskningsinstituttet og bransjeorganisasjonen Norske sjømatbedrifters landsforbund til et mye omtalt oppvaskmøte i slutten av mars. Målet var å få slutt på langvarig konflikt og få i gang en dialog mellom forskerne og oppdrettsnæringen. Etter det har det blitt verre, ifølge Havforskningsinstituttets (HI) direktør Sissel Rogne. (Aftenposten side 11)

NEI TIL RULLEBANE.
Oslo kommune sier nei til en tredje rullebane på Gardermoen, og vil heller satse mer på tog. (Dagsavisen)

DETTE SKRIKER "KJØP".
I New York flykter investorene shipping. - Se inntjeningen, se utbyttet. 18 prosent direkteavkastning er screaming buy, sier Euronav-sjef Paddy Rogers. (FA side 8)

KINA ÅPNER DØREN FOR NORSK LAKS.
- Det har gått seks år. På tide å få forbindelsen på sporet igjen, sier Kinas nyutnevnte ambassadør, Wang Min. (Fiskeribladet Fiskaren)

Følg markedet med DN Investor

Les også: Oljekommentaren:  - Alt dreier seg om Brexit

EU kan nekte Storbritannia uformelle brexit-samtaler

Christoph Waltz langer ut mot Cameron

Nervøs oppgang på Asia-børsene etter brexit-fall (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Solberg: - Et veiskille for europeisk samarbeid
Flertallet for å forlate EU stiller oss overfor politiske utfordringer, sier Erna Solberg
02:02
Publisert: