TDN Finans' presseklipp:

BER MED RO.
Erna Solberg tror ingenting på en omkamp om EU i Storbritannia. Heller ikke tror hun på noe britisk EØS-medlemskap. Nå mener hun politikerne må ta seg tid og ikke piske opp stemningen. (DN side 12)

TROR IKKE MARKEDSUROEN ER OVER.
Brexit-bekymringene lettet litt og ga bred europeisk børsoppgang tirsdag. For tidlig å slippe ned skuldrene, mener sjefstrateg Leif-Rune Rein. (DN side 6-7)

DRAGHI SER LAVERE EUROSONEVEKST ETTER BREXIT.
Sentralbanksjef Mario Draghi i ECB tror brexit kan føre til et fall på 0,3 til 0,5 prosentpoeng i eurosonens samlede vekst i løpet av de neste tre årene. På rentemøtet tidligere i juni, som ble avholdt før britenes folkeavstemning, la sentralbanken frem prognoser for veksten på 1,6 prosent i år og 1,7 prosent neste år. (DN.NO)

PUNDFALLET IKKE OVER.
Pundet har falt én krone i verdi siden torsdag, men britene trenger fortsatt svakere valuta, sier Deutsche-forvalter. DNB tror pundet snart har falt én krone til. (FA side 6-7)

VENTER KRAFTIG PRISVEKST I ÅRESVIS.
DNs boligpanel varsler årevis med kraftig prisvekst. Kristin M. Trollerud tror kjøpet av en leilighet som hennes datter får leie under studiene, blir en god investering. - Jeg tror faktisk ikke vi har noe annet valg, sier hun. (DN side 20-21)

HÅPER PÅ PLUSS I ALLE BUTIKKENE.
Etter to år med tap klarte Anton Sport å snu til overskudd i fjor, og i år er målet at alle butikkene skal gå i pluss. I dag har Anton Sport 15 butikker i Oslo og Akershus, og det er ingen planer om å utvide. Sport 1 kunne tenke seg flere butikker, men det blir neppe under Anton-logoen. Merkekjennskapen begrenser seg til dagens nedslagsfelt mellom Asker og Lillestrøm. - Vi har ikke hastverk med å åpne nye butikker. Målet i år er at alle butikkene våre skal gå i pluss, sier daglig leder og medeier Morten Borgersen. (FA side 10)

PARETO-TOPP TROR PRISBUNNEN ER NÅDD.
Paretos riggtopp Lars Buin venter nye riggsalg i løpet av juli, og tror dypvannsriggen Ocean Rig kjøpte for 65 millioner dollar i april markerte prisbunnen. - Jackup-markedet er alltid det første til å reagere, for det er «the lowest hanging fruit». Nå ser vi mer interesse for jackup, og over de neste to ukene vil det komme transaksjoner, sier Lars Buin under Marine Money Week i New York. (FA side 4-5)

INNTEKTENE DOBLET SEG MED LAV OLJEPRIS.
Kronesvekkelse og lav oljepris står for mesteparten av lønnsomhetsveksten for norske fiskere og oppdrettere. - Det er fiskerne og oppdretterne som til slutt får den store gevinsten av svekket kronekurs. Fiskerne har fått doblet sine priser i norske kroner, sier Nofima-forsker Thomas Nyrud. Ifølge ham steg eksportverdien for norsk sjømatnæring med 22 milliarder kroner fra 2012 til 2015. Mesteparten, 14 milliarder, skyldes effekten av svakere krone, mener Nyrud. (DN side 14-15)

BENGT JONASSEN TIL ABG SUNDAL COLLIER.
Etter å ha mistet flere topprankede analytikere den seneste tiden, henter ABG inn Bengt Jonassen og Peter Kurt Nilsen. IT-analytikeren Alexander Høst slutter dessuten for å starte opp et eget IT-selskap. (FA side 3)

Les også: Mange oljearbeidere har dårlige helikopter-opplevelser

Draghi: Eurosonens vekst kan reduseres med et halvt prosentpoeng etter brexit (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Episode 2: Sunniva på vei mot Norseman
Her avslører Sunniva Dring (35) at målet har blitt enda høyere siden sist. Det er seks uker igjen til ett av verdens hardeste triatlon.
05:45
Publisert: