SAS tilbyr alle sine kunder ombooking for reiser til og fra Nice til og med 22. juli, forteller kommunikasjonsdirektør Karin Nyman til Dagens Næringsliv. De som har billetter i denne perioden kan utsette reisen i tre måneder.

- Vi har fått noen henvendelser på flyplassen i Nice fra folk som vil reise hjem tidligere, og de hjelper vi så godt vi kan. Men mest av alt får vi spørsmål om alt går som normalt og det gjør det, sier Karin Nyman.

NRK meldte tidligere at SAS-kunder kunne få fri avbestilling av reisen til Nice, men Nyman forteller at dette ikke stemmer.

Norwegian opplyser at reisende til Nice får anledning til å utsette reisen.

- Passasjerer med billetter til Nice med avgang frem til 24. juli kan endre reisedatoen frem til 7. august, sier Astrid Mannion, pressekontakt i Norwegian.

84 mennesker er bekreftet døde etter terrorangrepet i Nice. President François Hollande sier angrepet sent torsdag kveld unektelig bar preg av terror. Presidenten opplyser videre at flere barn er blant de drepte.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Alt om terrorangrepet i Nice

Se DNtv:

Hollande: Frankrike er skrekkslått av denne tragedien
Det var en følelsesladd president Francois Hollande som natt til fredag talte til folket etter angrepet i Nice.
01:19
Publisert:

84 personer drept i terrorangrep i Nice
Det som skulle være en høytidelig markering av Frankrikes nasjonaldag, endte i et blodbad da en 31 år gammel Fransk-tunisier braste inn i folkemengden på strandpromenaden i Nice, sørøst i Frankrike.
00:38
Publisert: