Saken er oppdatert.

– Våre reiseforsikringer dekker avbestilling til og med 21. juli, hvis ikke flyselskapet eller reiseoperatøren kan endre reisen, sier Vidar Korsberg Dale i DNB til NTB.

Han opplyser også at de dekker hjemreise fra Nice til og med 21. juli, dersom en ønsker å dra hjem før planen.

Fri ombooking

Flyselskapene Norwegian og SAS sier de tilbyr kunder som skal reise til og fra Nice, fri endring av billetter.

– Passasjerer med billetter til og fra Nice med avgang innen 24. juli, vil få mulighet til å endre reisedato gratis fram til 07. august, opplyser pressekontakt i Norwegian Astrid Mannion.

Norwegian tilbyr også refusjon av billetter til Nice med avgang fram til 24. juli, dersom passasjeren bestiller billett til et annet reisemål, til tilgjengelig pris.

SAS bekrefter også ovenfor NRK at de tilbyr fri ombestilling av reiser til og fra Nice den kommende uken. 

Gratis samtaler og SMS

Alle de store norske telefonselskapene har også gjort det gratis å ringe og sende tekstmeldinger til og fra Frankrike fredag som følge av terrorangrepet i Nice.

Telenor skriver på sin Twitter-konto  at de nullstiller prisene for samtaler og SMS fra og med terrorangrepet skjedde torsdag kveld og fram til 16 juli kl. 23:59.

Telefonselskapet Chess skriver på Facebook  at deres tanker går til alle som er berørt av de forferdelige hendelsene i Nice.

– For å gjøre det lettere for våre kunder å komme i kontakt med familie og venner, nullpriser vi derfor alle samtaler, databruk og SMS, skriver Chess.

OneCall og Telia bekrefter det samme overfor NTB.

Nice-terroren

Minst 84 mennesker ble drept, flere av dem barn, da en lastebil kjørte inn i en stor folkemengde på havnepromenaden i Nice torsdag kveld. Minst 70 er såret, tilstanden er kritisk for 18.

Folk var samlet ved havnepromenaden for å se på fyrverkeriet under feiringen av den franske nasjonaldagen. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Alt om terrorangrepet i Nice

Se DNtv:

Hollande: Frankrike er skrekkslått av denne tragedien
Det var en følelsesladd president Francois Hollande som natt til fredag talte til folket etter angrepet i Nice.
01:19
Publisert:

 
84 personer drept i terrorangrep i Nice
Det som skulle være en høytidelig markering av Frankrikes nasjonaldag, endte i et blodbad da en 31 år gammel Fransk-tunisier braste inn i folkemengden på strandpromenaden i Nice, sørøst i Frankrike.
00:38
Publisert: