80 til 100 faste ansatte mister jobben i logistikk- og baseselskapet NorSea, melder Sysla.no.

- Vi har redusert antall innleide og midlertidige ansatte, men dette er ikke nok og derfor må vi dessverre også kutte 10-20 prosent i den faste staben, sier administrerende direktør John E. Stangeland i NorSea Group til Sysla.

NorSea Group er leverandør av basetjenester og integrerte logistikkløsninger til olje- og gassindustrien i Norge. Selskapet har eierandeler i baser langs norskekysten, og driver også base- og logistikkvirksomhet i Danmark, Storbritannia, Nederland og Australia.

Ansatte i Stavanger og Kristiansund blir hardest rammet av den siste nedbemanningsrunden, ifølge Sysla.no.

Konsernet har lenge slitt i motvind som følge av nedturen i bransjen. Ifjor fikk det redusert omsetningen fra 3 milliarder kroner i 2014 til snaue 2,4 milliarder, skriver Sysla.

NorSea Group eies av Wilh. Wilhelmsen Holding på Lysaker og rederfamiliene Eidesvik i Bømlo og Møkster i Stavanger.

Følg markedene med DN Investor

Anbefalt fra DNtv:

Sykkelsesongen er her: Disse seks øvelsene gjør deg rask på to hjul
Fysioterapeut og terrengsyklist Heidi Sandstø (33) gir deg styrkeøvelsene som gjør deg til en bedre syklist.
04:57
Publisert:

Anders Auklands mentale tips før langløp
- Alle sliter med tankene sine på slutten av et langt løp, sier Anders Aukland.
01:03
Publisert:
 

Om kun kort tid kan regjeringen gjøre det enda vanskeligere for unge å komme inn i boligmarkedet. Og hva betyr de ultralave rentene for pensjonen din?

 

Vi vil høre fra deg! Hva synes du om Finansredaksjonen? Gi oss gjerne tilbakemelding her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.