TDN Finans' presseklipp:

VIL VOKSE I NORGE.
Styreformann Lord Browne of Madingley i L1 Energy, som er en del av konsernet LetterOne, som eier oljeselskapet DEA, sier kjøpene DEA har gjort i Norge bare er starten. - Det viktigste landet i dag er Norge, som står for halvparten av vår produksjon. Jeg håper at vi kan ha den samme andelen selv om vi vokser som selskap. Vi ønsker å vokse til en produksjon på 200.000 fat pr dag i 2020, og jeg ser ingen grunn til for at Norge ikke skal utgjøre minst 50 prosent av det, sier Browne. (DN energibilag side 28)

SKAL KUTTE SEG TIL BEDRE SIKKERHET.
Statoil planlegger 250 nye nedbemanninger i den sentral staben, mesteparten knyttet til HMS. Det skal bedre sikkerheten, ifølge konsernsjef Eldar Sætre. (DN side 6)

LOFOTEN-UTBYGGING BRA FOR KLIMAET.
Statoil-sjef Eldar Sætre går nå ut med klimaargumenter for oljeutvinning utenfor Lofoten og Vesterålen. (VG side 4)

KUTT KAN SVI PÅ VEI OPP.
ConocoPhillips-sjef Ryan Lance er blant oljetoppene som er sikre på at de pågående kuttene kommer til å hjemsøke bransjen i neste opptur. (DN side 8)

IMPONERT OVER STATOIL-KUTT.
Statoil imponerer bransjen med break-even på Johan Sverdrup på under 25 dollar per fat. (FA side 8)

STAVANGER KOMMER TILBAKE.
Bjørn Maaseide trosser oljesmellen og satser på eiendom i Stavanger som aldri før. (DN side 12)

FIKK 144 MILLIONER I PENSJON.
Konsernsjef Carl K. Arnet i BW Offshore fikk utbetalt 17,5 millioner dollar som engangssum som en del av sin pensjon. «Styret har besluttet at den fremtidige pensjonsplanen skal bli betalt ut som engangssum som en fullstendig og endelig utbetaling av alle rettigheter under pensjonsplanen, skrev BW Offshore i kvartalsrapporten mandag. (DN side 13)

TREDOBLET LEIEN FØR KRISEN.
Da Farstad Shipping flyttet inn i nye lokaler, mer enn tredoblet selskapet leiekostnaden. Så kom krisen. (DN side 17)

MOTVIND FOR RYGGE-PLANER.
Olav Thon ser ingen løsning for Rygge flyplass uten at staten kommer inn. Det har statens egne fagetater for lengst frarådd. (DN side 18)

BORTKASTET TID.

Olav Thon og Rygge-sjefen hadde håpet på konkrete planer, men ble skuffet og oppgitt over hva investorene hadde å komme med. (FA side 22)

Les også: Leder dømt for underslag av 5,5 millioner kroner

Vil lære valutaspekulanter «en lekse»

Mexicos president sparker politisjef (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Alt om oljemessen ONS 2016

Følg markedet med DN Investor

Se DNtv:
Olav Thon synes de har gjort nok
01:46
Publisert: