En lockout ville vært ryddigere, sier forbundslederen.

Onsdag ble 350 ansatte i Baker Hughes, Schlumberger og Halliburton permittert, noe som ifølge Norsk olje og gass er et resultat av streiken.

-  Vår oppfatning er at flere enn nødvendig er permittert, og at permitteringer nå brukes som en dårlig fordekt arbeidskamp. Det hadde vært ryddigere med en lockout. Blant annet er mange lærlinger permittert, sier Ommund Stokka i Industri Energi til Stavanger Aftenblad.

Norsk olje og gass svarer at dersom de tillitsvalgte mener det er noe galt med permitteringsuttaket, bør de ta det opp med ledelsen i den enkelte bedriften.

Over 300 oljeserviceansatte er tatt ut i streik etter at det ble brudd i meklingen natt til onsdag i forrige uke.

Les mer her: 350 oljeansatte blir permittert onsdag som følge av oljestreiken

 

Les også: Disse kjemper om Stordalens gründermillion

Denne kjeden vokser lynraskt på dansk design

Oslo øker eiendomsskatten

 

Se DNtv:

Derfor smaker vann forskjellig
Vann smaker ikke bare vann. Her forklares hvorfor vann smaker forskjellig. På smak.no kan du lese den store mineralvann testen og se hvilket mineralvann som er best.
01:18
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.