Bente Bratland Holm er ansatt som ny reiselivsdirektør i Innovasjon Norge.

– Norsk reiseliv er i en fantastisk utvikling og nå har vi en unik mulighet til å ta en betydelig internasjonal posisjon. Sammen skal vi gjøre reiselivet til en enda større og viktigere næring for Norge. Å være med på å bidra til dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Bratland Holm i en pressemelding.

Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i Visit Oslo, der hun har vært i tre år. Tidligere har hun hatt en rekke roller i norsk reiseliv, og var blant annet direktør for kongressatsingen Norway Convention Bureau.

– Få kjenner reiselivet i Norge bedre enn Bente. Hennes energi, mot og endringsvilje er akkurat det vi trenger for å forsterke den positive trenden vi nå opplever for reiselivet i Norge, sier Cathrine Pia Lund, direktør for Merkevaren Norge i Innovasjon Norge, i meldingen.

Les DNs lederintervju med Bente Bratland Holm fra 2015 her:

Lærer av Miley Cyrus dnPlus

Bratland Holm går inn i stillingen som reiselivsdirektør senest 1. februar 2017. Hun etterfølger Per-Arne Tuftin som etter ti år som reiselivsdirektør begynte i ny jobb i september som direktør i Forum for Reiseliv.

– Jeg ser frem til å komme i gang med arbeidet hos Innovasjon Norge og ønsker å sette fart og retning i samarbeid med norsk reiselivsnæring fra dag én, sier Bratland Holm i pressemeldingen.

Les flere saker om reiseliv i DN:

Stordalen starter nytt luksushotell i Oslo

Deler hotellgevinst på 300 millioner dnPlus

Det løsner i Stavanger dnPlus  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.