En opptrapping av streiken vil bli vurdert neste uke, får NTB opplyst.

– Neste skritt vil være å presse arbeidsgiver, men på en måte som ikke rammer de som bruker toget til og fra jobben i den utstrekningen som det gjør med lokaltogene ved de store byene, sier forbundsleder Rolf Ringdal i Norsk Lokomotivmannsforbund (NLF) til NTB.

Noe mer konkret enn dette ønsker ikke Ringdal å være nå, men han sier at det ikke vil bli aktuelt å ramme lokaltogene i Oslo-området ytterligere.

Forbundslederen forteller at stemningen i streikekomiteen er god.

– Stemningen er god. Det er selvfølgelig både skuffelse og frustrasjon over at arbeidsgiversiden ikke vil være med på noen løsninger for at vi skal få togene i gang, men det var vi forberedt på mentalt, sier Ringdal.

Han sier forbundet også ønsker å ha en god dialog med kundene.

– For å informere dem om at det er NSB som har hovedansvaret for at togene ikke går, sier Ringdal. (©NTB)

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcast om vekstoppskriften: Dette kjennetegner gründerne som får til supervekst, slik går det med gasellene og dette må du gjøres for å lykkes. Gaselle-forsker Jarle Bastesen gir blant annet råd om hvordan man skal unngå gasellefellene.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss gjerne en mail!

Se interaktiv prisgrafikk for alle fylker og beregn prisutviklingen på din bolig.
 

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

00:00
Publisert:

Johaug: Jeg hadde ikke klart dette uten Nils Jakob
Therese Johaug forteller hvor mye støtten fra det norske folk, lagvenninnene og ikke minst kjæresten har betydd i den tunge perioden.
14:10
Publisert: