Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

OVER EVNE. Nav får stadig flere henvendelser om kretittkortgjeld. Illustrasjonsbidle. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
OVER EVNE. Nav får stadig flere henvendelser om kretittkortgjeld. Illustrasjonsbidle. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix les mer

Norge

Nordmenn sliter med kredittkortgjeld

Stadig flere kontakter Navs gjeldstelefon for å få råd på grunn av kredittkortgjeld.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

I løpet av de fire første månedene i år økte antall henvendelser med nesten 300, opplyser Nav.

Gjeldstelefonen 800 GJELD (800 45353) ble opprettet i 2009. Antall henvendelser økte kraftig fra 2012 til 2013. Totalt tok 8.904 personer kontakt i fjor. I første tertial i år er det registrert 3.598 henvendelser.

- Veldig mange av dem som kontakter oss har problemer på grunn av for mye kredittkortgjeld, sier seksjonssjef Sonja Skinnarland i Oppfølgingsseksjonen i Nav.

Les også:
Studenter i kø for å få jobbe gratis
- Steve Jobs tok jobbene våre
Reder på egen kjøl

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Mest sett på DNtv nå

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør