Styremedlem Lael Brainard i Federal Reserves hovedstyre sier at risikoen for utsiktene til amerikansk økonomi har skiftet til nedsiden og advarer mot å fjerne støtten til gjeninnhentingen prematurt.

Det skriver Financial Times mandag kveld.

Brainard sa at det er en risiko for at den økte intensiteten i internasjonale strømninger kan tynge amerikansk etterspørsel direkte.

Eller at en forventning om et mer markert avvik i amerikansk pengepolitikk kan føre til ytterligere tilstramming i finansielle forhold.

- På grunn av dette, mener jeg at risikoen for de økonomiske utsiktene har skiftet mot nedsiden. Nedsiderisikoen utgjør et sterkt argument for å fortsette og varsomt ivareta og pleie den amerikanske gjeninnhentingen - og argumenterer mot å prematurt ta bort støtten som har vært så kritisk for vitaliteten, sier Brainard.

 

Les også: Blir dette BMWs neste bestselger?

Fra krise til katastrofe

Asia i dag: Handelsaktiviteten stuper i Kina

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se Chili-Klaus kåre Norges tøffeste chili-spiser:

Se Chili-Klaus kåre Norges tøffeste chili-spiser
Etter en intens "Last man standing» var det klart at landets mest utholdende chili-spiser heter Daniel Heiskel.
03:57
Publisert: