Siv Jensen danker ut Hagen

Landets velgere synes Siv Jensen (Frp) gjør en bedre jobb enn partiformann Carl I. Hagen.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Det viser en meningsmåling utført blant 998 velgere av Opinion for Aftenposten.

– Det er veldig hyggelig å bli satt pris på. Det inspirerer til å stå på videre etter en liten juleferie, sier finanskomitéleder og nestleder i Frp til avisen.

-Ikke like kontroversiell
– Det at hun nå overstråler læremesteren kan også skyldes at hun ikke er like kontroversiell. Mange tenkte nok det skulle bli store problemer når Hagen trakk seg, men nå ser det jo ut til at det kan gå ganske så glatt, sier valgforsker Anders Todal Jenssen til Aftenposten

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du registrerer deg med fullt navn. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør