Etter meldingen om at verdens rikeste blir enda rikere, har bloomberg.com sammenfattet hvilke land de aller rikeste - fra dollarmillionen og oppover - bor i.

Les også: Verdens rikeste blir enda rikere

Med 14,3 prosent millionærhusholdninger er Qatar millionærland nummer en, mens Sveits og Kuwait følger med henholdsvis 11,6 og 11,5 prosent.

Rapporten om de rikestes velstandsvekst, utviklet av Boston Consulting Groups, viser at den globale husholdningsvelstanden skjøt fart og vokste med 7,8 prosent i 2012.

Og selv om den største veksten fant sted i Stillehavsområdet utenom Japan (13,8 prosent) og veksten var mindre spektakulær i USA og Vest-Europa, finner vi både asiatiske og europeiske land på Bloombergs liste over de 15 landene i verden med flest millionhusholdninger i forhold til befolkningen.

Under pallplasseringene, men fortsatt blant topp 15, er Hong Kong, Singapore, USA, Bahrain, Taiwan, De forente arabiske emirater, Israel, Oman, Belgia, Canada, Japan og Nederland.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.