Skolen holder tilbake vitnemålet hans.

Den 28 år gamle mannen er siktet for grovt bedrageri, men er ikke blant dem som sitter i varetekt, melder NRK.

– Det er riktig at en av de pågrepne har bestått alle eksamener ved Politihøgskolen. Politihøgskolen har imidlertid ikke utferdiget vitnemål til studenten. Dette vil bli holdt tilbake inntil det er gjennomført en formell og grundig vurdering av studentens skikkethet for tjeneste i politietaten, får kanalen opplyst fra skolen.

Mannens forsvarer, advokat Sverre Næss, var tirsdag ikke tilgjengelig for kommentar, men opplyste i forrige uke til Dagbladet at klienten stiller seg uforstående til siktelsen.

I forrige uke aksjonerte politiet mot 20 Lime-butikker på Østlandet. Politiet mistenker grov menneskehandel, skatteunndragelse, bedrageri og skimming i nettverket rundt dagligvarekjeden.

Les også:
- Flybransjen er crazy
- Verdensøkonomien balanserer i dag på en nokså skarp knivsegg
Her vokser boligprisene raskest (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.