Som DN skriver i dag måtte Frp stengte Oljefondet.no dnPlus etter at partileder og finansminister Siv Jensen i ett år har operert med to nettsider om Oljefondet, Frps propagandaside og Norges Banks offisielle side. Aps finanspolitiske talskvinne, Marianne Marthinsen, var en av tre sentrale politikere som overfor DN ba Frp stanse nettsiden mens den fortsatt var aktiv. Nå er hun glad for at oljefondet.no er lagt ned.
- Det illustrerer hvor pinlig og uprofesjonelt dette var, når siden må legges ned i samme øyeblikk som noen retter søkelyset mot den, sier Marthinsen.

Ryddig
KrF-leder Knut Arild Hareide, som i dagens papirutgave beskriver hvor problematisk nettstedet var, roser Siv Jensen for å ha stengt det.
- Dette er meget ryddig av Frp. De har vist evne til å se de problematiske sidene ved at deres nettsted vanskeliggjorde den viktige informasjonsjobben finansminister Jensen har for Oljefondet, sier Hareide.
Venstre-leder Trine Skei Grandes første reaksjon da hun i går så Frps oljefondside var: "Kanskje vi bør melde finansminister Siv Jensen på "Luksusfellen"? Nå synes hun det er "fint" at siden er lagt ned.
 

Les også: Morna, moroa

Rådgiverne kan få 200 mill.

Han er først i iKøen  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.