Partene i budsjettforhandlingene på Stortinget møtes igjen klokken 20 torsdag. Ifølge TV 2 har regjeringspartiene lagt et nytt tilbud på bordet til KrF og Venstre.

Seks og en halv time etter at de gikk fra hverandre, gjenopptar regjeringspartiene og sentrumspartiene Kristelig Folkeparti (KrF) og Venstre forhandlingene i statsrådssalen på Stortinget torsdag kveld.

Under det 45 minutter lange møtet tidligere på dagen la Venstre og KrF fram en liste med mer spissede krav.

Ifølge TV 2 har regjeringen nå svart med å legge en rekke nye forslag på bordet, trolig som kompensasjon for Fremskrittspartiets krav om at bensinavgiftene må kuttes.

Etter det TV-kanalen erfarer, skal det blant annet ligge et tilbud på bordet om en nedgang i avgifter for hybridbiler på 300 millioner kroner, innføring av en elavgift på 1 øre, innføring av en avgift på plast- og papirposer, samt en økning i flyavgiften.

Det skal også være diskusjoner om minstefradraget skal økes for å bedre budsjettets sosiale profil. Det understrekes samtidig at alle forslag er i flyt, og at ingen ting er avgjort.

Les også:
Norske Tesla-biler rammet av havari og klunkelyder  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.