Hun deltok på møtet i partiets stortingsgruppe fredag morgen. Der skulle budsjettforslaget det natten i forveien ble enighet om, legges fram.

– Det har vært vanskelige spørsmål som har vært drøftet gjennom de siste ukene. Men jeg tror forhandlerne har lagt seg ordentlig i selen, sa Jensen på vei inn til møtet.

– Jeg mener vi har klart å ivareta alle de viktigste profilsakene som lå i budsjettet fra før. Det handler om at vi har tidenes samferdselssatsing, tidenes justissatsing og en kraftsatsing på helse og kunnskap, mener hun.

– I tillegg er det mange skatte- og avgiftsreduksjoner som regjeringen har ment alvor med, og som jeg klarer å se er godt ivaretatt, ifølge finansministeren.

Les også:
Alibaba vil vokse utenlands
Asia i dag: Skal bli større enn Apple og Samsung
Jensens største nedtur (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.