Det er Dagbladet og Ipsos MMI som står bak den ferske meningsmålingen om det borgerlige statsbudsjettet.

13 prosent av de spurte sier at de tror de vil få det bedre med budsjettet. 33 prosent mener de vil få det verre, mens 45 prosent ikke tror på noen endring. Målingen ble presentert lørdag.

– På fire uker har Erna Solberg og Høyre revet ned det hun har brukt mange år på å bygge opp. Statsbudsjettet viser at kalkulator-partiet som synes milliarder er viktigere enn mennesker, er tilbake, sier Lysbakken til Dagbladet.

Før helgen viste en annen måling at Høyre nå har støtte fra 23 prosent av befolkningen, det laveste resultatet siden 2010.

– Dette er det bildet vi ser på meningsmålingene nå, og jeg argumenterer ikke mot at det er et reelt bilde akkurat nå. Jeg tror at det er en viss kostnad ved å sikre at det ikke blir større problemer framover, sa statsministeren til Dagbladet da målingen ble kjent.

Les også:
Tunisiere velger president for første gang
Vil se på søppeleksport til Sverige
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.