– Jeg har gjort min jobb, og så er det Stortinget som bestemmer. Jeg har en god dialog med KrF og Venstre. Ingenting er sikkert i politikk, men Venstre har sagt at de vil støtte våre forslag. Frp, Høyre og Venstre har flertall i Stortinget til at vi kan få dette gjennom, sier Eriksson til avisen.

Leder i Stavanger Venstre, Kjartan Alexander Lunde, sier at hans parti vil sørge for at det blir flertall i Stortinget for endringer.

– Selv om vi regner med at det vil bli en del justeringer, vil vi være med på å gjøre norsk arbeidsliv mer fleksibelt, sier Lunde til Aftenbladet.

Onsdag går LO, YS og Unio til politisk streik mot forslagene til endringer i loven. Streiken starter klokken 14 og varer i to timer.

Kollektivtransport, barnehager og offentlige kontorer rammes når de tre hovedorganisasjonene oppfordrer sine medlemmer til å legge ned arbeidet. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.