Helikoptre gikk i skytteltrafikk mellom landsbyen Seyne-les-Alpes og frem til området rundt seks kilometer unna. Et dusin etterforskere har hatt som fremste oppgave å sikre de to «sorte boksene» fra flyet, taleregistratoren og ferdskriveren.

Øyenvitner forteller at flyet er spredt over et område i fjellsiden som tilsvarer to fotballbaner. Korpset må fires ned fra luften, og på bakken blir de sikret med tau. De må bruke isøks og stegjern for å ta seg frem.

Torsdag formiddag ankom rundt 50 pårørende av de omkomne med et Lufthansa-fly fra Düsseldorf til Marseille.

Der ble de tatt hånd om av et omfattende hjelpekorps og kriseteam, og etter et par timer ble de fraktet videre mot ulykkesstedet i Alpene.

De ble først brakt til et minnested i den lille landsbyen Le Vernet, som ligger få kilometer fra ulykken. Senere samlet de seg i Seyne-les-Alpes.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.