Statsminister Erna Solberg (H) ber de borgerlige partiene legge ned stridsøksa når Frp og KrF arrangerer landsmøtene sine de neste to helgene.

– Jeg tror det er viktig å understreke at vi er innstilt på samarbeid, og ønsker det. Det er viktig at løsningene står i fokus, ikke spørsmål om politisk spill eller andre partier, sier Solberg om de borgerlige landsmøtene til Aftenposten.

Hun sier partiene på de kommende landsmøtene heller må bruke tid på å snakke om det de faktisk får til enn å bygge opp fronter.

Til tross for et harmonisk landsmøte denne helgen mener mange Høyre-folk at den knallharde asylbarnkonflikten har bidratt til de tunge meningsmålingene og fallende oppslutning de siste månedene. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.