– Høyesterett får med dette en svært dyktig og solid jurist som er å anse som en av Norges aller beste prosedyreadvokater i sivile saker. Jeg er overbevist om at hans omfattende nasjonale og internasjonale erfaring vil bidra til å styrke Høyesterett ytterligere. Dette er svært gledelig både for Høyesterett selv og for rettsstaten Norge, sier justis- og beredskapsminister Anders Anundsen (Frp).

Falch har juridikum fra 1989. Han har blant annet 16 års erfaring som advokat og partner i Advokatfirmaet Schjødt, og han har vært forsker ved juridisk fakultet ved Universitetet i Oslo i tre år. I tillegg har han jobbet hos Regjeringsadvokaten i ni år og vært dommerfullmektig i ett år.

Les også:
Bombeangrep mot moské i Saudi-Arabia  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.