Med en ramme på om lag 400 millioner kroner hvorav 110 millioner kroner til kommunene og resten spredt rundt på mange mindre formål, imponerer ikke Arbeiderpartiet.

- Hovedinntrykket er at dette er smått, og at samarbeidspartiene kun flytter på mindre summer, sier Marianne Marthinsen i en kommentar til NTB.

I Arbeiderpartiet er man opptatt av tiltak mot den økende ledigheten blant ungdom og utarbeidet en egen tipunkts liste over tiltak de mener er nødvendige. Marthinsen erkjenner at Venstre og KrF har brukt noe av sin innflytelse i regjeringen til å få flere tiltaksplasser, studieplasser og tilskudd til lærlinger.

- Det er likevel langt unna nivået på Arbeiderpartiets tiltakspakke mot ungdomsledighet, sier Marianne Marthinsen.
 

Les mer: Øker lærlingtilskuddet

 

Flytter på over 400 millioner, men øker ikke oljepengebruken (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.