I saken er Tromsdal siktet for å ha motarbeidet rettsvesenet, og ifølge NRK mener politiet at han bestilte boligangrepet.

Boligangrepet i juni 2012 skjedde på samme tidspunkt som Tromsdal var tiltalt i en annen sak. To maskerte menn hadde slått seg inn i huset til dommerens nabo. Meddommeren kunne ikke utelukke at mennene egentlig skulle til ham. Politiets teori er at den kriminelle gjengen gikk inn i feil hus. Der ble de jaget ut av huseieren, som hadde en pistol. Meddommeren ble senere erklært inhabil i saken.

I juni i år ble det kjent at den bedrageridømte Christer Tromsdal var pågrepet og siktet for å motarbeide rettsvesenet.

Han møter trolig ikke til fengslingsmøtet i Asker og Bærum tingrett tirsdag. Tromsdals forsvarer, Victoria Holmen, sier til NRK at hun har anbefalt siktede å heller samtykke til at fengslingsspørsmålet avgjøres skriftlig, såkalt kontorforretning. (©NTB)

Les også: Alvorlige anklager mot «Team Tromsdal» dnPlus (DN+)

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.