Tromsdal møtte ikke i fengslingsmøtet tirsdag, skriver Budstikka.

- Vi tar kjennelsen til etterretning, men vil begjære løslatelse så snart bevisene som politiet holder tilbake, blir fremlagt, sier forsvarer Victoria Holmen til avisen.

Tromsdal er siktet for å motarbeide rettsvesenet etter at et ektepar ble utsatt for et angrep i boligen sin i 2012. Politiet mener Tromsdal bestilte angrepet og at det var rettet mot en meddommer i en straffesak mot ham, ifølge NRK.

Angrepet i juni 2012 skjedde på samme tidspunkt som Tromsdal var tiltalt i en annen sak. To maskerte menn hadde slått seg inn i huset til meddommerens nabo. Politiets teori er at mennene tok seg inn i feil hus. Der ble de jaget ut av huseieren, som hadde en pistol. Meddommeren ble senere erklært inhabil i saken.

Les mer her: Meddommer og ektepar er fornærmede i Tromsdal-saken (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.