Politiets sikkerhetstjeneste har vært i tett dialog med politiet siden morgentimene etter skyteepisoden og funnet av det som kan være en bombe på universitetsområdet på Blindern natt til onsdag.

Det får TV 2 opplyst hos Politiets sikkerhetstjeneste (PST) onsdag formiddag.

I løpet av morgenen fant politiet en svart jakke ved Blindern T-banestasjon som de mistenker kan tilhøre en av gjerningsmennene. Det er oppgitt at mannen som avfyrte flere skudd mot vekteren var iført en slik jakke.

Også deler av stasjonsområdet er avsperret, men trafikken går som normalt, opplyser Ruter til NTB.

Tidligere onsdag sperret politiet av flere av bygningene på universitetsområdet. De har søkt med bombehund i buskaset på jakt etter gjenstander som kan settes i forbindelse med saken.

Politiet har foreløpig ikke rapportert at bombegruppen har uskadeliggjort det de betegner som en bombelignende gjenstand, men opplyste ved 10-tiden at de snart vil komme med en pressemelding. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.