– Jeg syns det er veldig ryddig fordi hun selv sier at hun ikke ønsker å være noen avsporing av den politiske debatten og valgkampen i Bergen, sier Erna Solberg til P4.

Mandag ga statsadvokaten politiet beskjed om å gjenåpne saken mot ordføreren. Saken ble opprinnelig henlagt etter bare én dag da den dukket opp tidligere i sommer, men da var det blant annet ikke kjent at ordføreren hadde takket ja til et gratis, ukelangt cruise for to personer fra den tyrkiske storbyen Istanbul.

Solberg tror ikke velgerne vil vende ryggen til Høyre på grunn av at saken gjenåpnes.

– Det er ingenting nytt i denne saken, så sånn sett er det ikke noe nytt som har kommet opp som bidrar til mer eller mindre skade. Men det er alltid uheldig med slike saker. Trude har også sagt at det er en del av det hun har gjort som hun angrer på og som burde vært ryddigere, sier Solberg.

Leder i Bergen Høyre, Kenneth Stien, ønsker ikke å kommentere overfor Bergensavisen om partiet fortsatt har tillit til Drevland.

Les også på dn.no

Norsk Industri advarer: Dette er starten på ny nedbemanningsbølge

Krever navnene på norske pornopirater  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.