Høyres oppslutning øker med 0,6 prosentpoeng til 26,1 prosent, melder TV 2. Det er den høyeste oppslutningen partiet har opplevd siden den første målingen i august, og bakgrunnstallene viser at flere tidligere høyrevelgere nå sier at de vil stemme på partiet.

Fremskrittspartiet går frem 0,7 prosentpoeng til 9,7 prosent.

Arbeiderpartiets oppslutning står uendret på 32 prosent etter to dager med tilbakegang. Senterpartiet går også tilbake, med 0,1 prosent, og får en oppslutning på 7,3 prosent målingen.

Venstre går tilbake med 0,2 prosentpoeng til en oppslutning på 4,3 prosent - den laveste oppslutningen på alle målinger fra TV 2 i valgåret 2015.

Sosialistisk Venstreparti taper mest i målingen og går tilbake 0,7 prosentpoeng til 4,7 prosent. Også Kristelig Folkeparti taper velgere og går tilbake 0,3 prosentpoeng i målingen til 5,2 prosents oppslutning.

Miljøpartiet De Grønne står på stedet hvil og får 5,3 prosent, det samme som i målingen tirsdag kveld. Også Rødt har uendret oppslutning med 2,5 prosent. Øvrige partier får til sammen 2,9 prosent, noe som også er det samme som på forrige måling. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.