– På grunn av at innlegg og kommentarer har fremprovosert upassende ytringer på denne siden, vil alle kommentarer bli slettet, skriver Justisdepartementet på Facebook-siden Stricter asylum regulations in Norway sent mandag kveld.

– Det jeg så før i dag var ytringer som var upassende i forhold til folkegrupper og det var truende, sier kommunikasjonsrådgiver Andreas Skjøld-Lorange i Justisdepartement til VG.

Han opplyser at departementet foreløpig ikke har politianmeldt noen av Facebook-brukerne de mener kom med støtende kommentarer.

Facebook-siden ble opprettet fredag og har informasjon på engelsk om at Norge har strammet inn asylreglene.

– Vi skal gi korrekt og nøktern informasjon. Dette er ikke akkurat «Welcome to Norway», sa statssekretær Jøran Kallmyr (Frp) til NTB da siden ble lansert.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Høyre og Frp: – Vi må sende signal om at Norge ikke er en fristat

 
Høyre og Frp vil bytte ut penger med matkuponger