Brannvesenet rykket sent lørdag kveld ut til Torp flyplass ved Sandefjord etter at det begynte å brenne i flere biler på parkeringsplassen.

Ifølge en fotograf fra Sandefjords Blad, som er på stedet, er minst seks biler på den søndre parkeringsplassen berørt. I tillegg er flere biler dekket av skum i forbindelse med slukkingsarbeidet.

Litt før klokken 1 opplyser Vestfold politidistrikt at totalt åtte biler er skadet av brannen, og at saken er anmeldt. Det blåser ved Torp, og politiet sier brannen raskt kunne blitt mye verre, om det ikke hadde vært for den raske responsen fra brannvesenet på flyplassen.

Politiet sendte ut den første meldingen om brannen få minutter før midnatt lørdag. Det er foreløpig ikke kjent hvordan brannen startet.

Les også:
– Økt ledighet kan gi flere samlivsbrudd

Studie: Elever ser ikke nytten av skolearbeidet

Se DN Tv: Økte omsetningen med sekstimersdag

Mekket suksess med sekstimersdag
De ansatte på Toyota Center Göteborg har jobbet sekstimersdag i 12 år. Både livskvalitet og arbeidsmoral skal ha økt, og selskapet tjener mer med to skift og lengre åpningstid.
01:38
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.