Det medfører ikke riktighet at en enstemmig stortingsgruppe i Fremskrittspartiet (Frp) har vedtatt en omkamp om flypassasjeravgiften.

-En rekke medier har i dag rapportert om at en enstemmig stortingsgruppe i Frp har vedtatt en omkamp om flypassasjeravgiften. Det medfører ikke riktighet, sier parlamentarisk leder Harald T. Nesvik i en FrP-melding onsdag kveld.

-Det er helt normalt at Stortingsgruppa til Frp spiller inn ulike forslag til behandling av nasjonalbudsjett så vel som RNB, dette gjøres hvert år. I den forbindelse har flypassasjeravgiften vært ett av temaene som ble spilt inn, sier Nesvik.

Onsdag meldte Dagsavisen at Frps stortingsgruppe skal enstemmig ha vedtatt å kjempe mot flypassasjeravgiften i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett.

Les også:
Asia i dag: Alibaba under etterforskning  
Seadrill slo forventningene
Selger hytte til 21 mill. uten megler

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.