Ut over én bande som har vært aktive på Vestlandet, har det nesten ikke vært aktivitet fra steinleggerne i år, ifølge Dagbladet. Denne banden ble attpåtil tatt av politiet i april.

– Det har vært utrolig stille i år. Vi vet ikke hva som har skjedd, men gleder oss så lenge vi ikke hører noe, sier skattekrimsjef Jan-Egil Kristiansen i Skatt øst til avisen.

I 2013 kjørte norske myndigheter en storoffensiv mot steinleggerbandene, som hovedsakelig har kommet fra Irland og Storbritannia. Problemet har likevel vedvart i de påfølgende årene.

Nå lurer skatteetaten på om de økonomiske nedgangstidene i Norge kan ha bidratt til årets nedgang. Likevel er advarselen klar:

– Det gjelder fortsatt at man ikke skal bruke dem. De gjør dårlig arbeid, jobber svart, tar for mye betalt og lurer kunder, sier Kristiansen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Tiltalt for tapping av 67 mill.
 

129 advokater tok for høyt salær dnPlus  (DN+)

Følg markedet på DN Investor