Det kan få konsekvenser for Widerøes passasjerer, opplyser flyselskapet.

– Det er foreløpig drivstoff tilgjengelig i Tromsø, men utover søndag ettermiddag eller mandag morgen vil det gå tomt. Da må vi fylle på de mindre flyplassene i Finnmark, det betyr at vi må ha mer drivstoff i flyet og da øker vekta på flyene og i ytterste konsekvens så kommer vi over vektbegrensningen, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Widerøe, Silje Brandvoll, til NRK.

Da kan det bli aktuelt å sette igjen passasjerer for forhindre at flyene blir for tunge.

Lørdag morgen ble 21 Parat-medlemmer tatt ut i streik etter at det ble brudd i meklingen i oljetransportavtalen. Avinor opplyste at det foreløpig ville få begrensede konsekvenser for flyplassene i Stavanger, Bergen og Tromsø.

Fra 29. juni vil konflikten bli ytterligere trappet opp, og ansatte på flyplassene i Trondheim og Bodø bli tatt ut i streik. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.