En norsk mann vant nylig en rettssak i Høyesterett i Madrid etter å ha saksøkt timeshare-selskapet Anfi del Mar.

I kjennelsen fra retten 1. juli heter det at nordmannens kontrakt med det norsk-kanariske selskapet er kjent ugyldig, skriver Canariajournalen.

Mannen er tilkjent nær 300.000 kroner pluss renter i erstatning. I tillegg er selskapet dømt til å betale sakskostnader.

Dette er den tredje saken i Høyesterett der en norsk timeshare-kunde har vunnet mot Anfi.

Ifølge journalen har selskapet de siste seksten månedene tapt minst 40 rettssaker i denne retten i Madrid og i provinsretten i Las Palmas.

– Vi er, som alltid, tilgjengelige for å diskutere eventuelle spørsmål og/eller informasjon med våre medlemmer individuelt om deres situasjon. Vi kan ikke kommentere dette ytterligere nå. Vi venter på de endelige avgjørelsene før vi går videre. Vår juridiske avdeling studerer for tiden sakene, skriver kommunikasjonsdirektør Ruben Réja i Anfi del Mar i en epost til journalen.

Forbruker Europa skriver at de hvert år mottar flere hundre klager på timeshare og ferieklubber der folk føler seg lurt til å signere avtaler de angrer på. Forbrukerrådet advarer også publikum mot slike kontrakter.

Anfi del Mar er et ferieanlegg på sørvestsiden av Gran Canaria som drives av Anfi Gruppen. Anlegget består av fire ferieklubber med rundt tusen leiligheter. (©NTB)

Les mer på DN.no:

Kraftmegler Einar Aas satser på Spania-eiendom: Satser 100 mill. i Marbella  

Asia i dag: Frykt for kinesisk mareritt for Apple  

Sluttpakken til Sigrid (30) skal brukes til å bygge buffer

Medisinstudiet ved UiOhar landets høyeste karakterkrav, men studieledelsen er usikker på om den slipper inn de beste legene: Vil ikke bare ha de skoleflinke dnPlus  (DN+)

Nordmenn lar sparepengene forsvinne i banken dnPlus  (DN+)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Disse åtte øvelsene gjør deg til en god løper
Eystein Enoksen, professor ved idrettshøgskolen, anbefaler disse teknikk- og styrkeøvelsene.
01:25
Publisert:
 

De beste taxfree-vinene
Her er de beste kjøpene fra vinhyllene i taxfree-butikken på Gardermoen.
02:33
Publisert: