August toppet dermed juli, som ble holdt fram som den varmeste måneden registrert i verden de siste 136 årene, skriver The Guardian.

Den globale snittemperaturen i august var 0,16 grader høyere enn i august 2014, og 0,98 grader høyere enn gjennomsnittet for augustmånedene i perioden 1951 til 1980.

Det var noe uventet at august måned i år skulle bli varmere enn juli, siden det som regel er juli måned som stikker av med de høyeste toppene. Ifølge NASAs statistikk var august den ellevte måneden på rad med rekordhøye temperaturer.

Følg markedene med DN Investor

Hør: DNs podcast «Finansredaksjonen» går i dybden på boligmarkedet, der det kun er spekulantene som vinner. Når inntreffer boligmarkedets «Minsky moment»?

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Er den fremdeles verdens beste bil?
Vi har kjørt andre generasjon Porsche Panamera.
01:29
Publisert:

Høstens navn
Møt Norges nye kulturtalenter.
04:06
Publisert: