– Jeg skal være så ærlig å si at nettopp klima- og miljøaspektet er et område der det er ganske stor avstand mellom de fire partiene, og det er naturlig nok et krevende tema, sier KrF-leder Knut Arild Hareide til NRK.

Frp er villige til å øke drivstoffavgiften per liter med 35 øre for diesel og 15 øre for bensin for å bidra til regjeringens mål om et grønt skifte. Det er litt mer enn det KrF foreslo i årets budsjett og betydelig mye mindre enn det Venstre foreslo, ifølge kanalen.

– Jeg syns at vi har hatt gode samtaler rundt disse spørsmålene, og jeg mener vi har et godt grunnlag for å bli enige etter hvert, sier statsminister Erna Solberg.

 

Les også: Advarer Trump mot å være seg selv

Forelska i sjefen

Ny finansdirektør i DNB

 

Se DNtv:

- Trump er fantastisk!
Shadow Klan fra Detroit rapper helst om astrofysikk og kosmologi, men synger gjerne ut om Donald Trump og Hillary Clinton.
01:07
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.