Ifølge en meningsmåling som ble offentliggjort lørdag, har Rousseff tapt 6 prosentpoeng siden forrige måned, men ligger likevel godt an til å bli gjenvalgt ved presidentvalget i oktober.

Målingen viser at 38 prosent av brasilianske velgere vil stemme på henne, men det er ned fra 44 prosent i mars, ifølge Datafolha.

Lederen av det største opposisjonspartiet, Aécio Neves, har en oppslutning på 16 prosent, mens den tidligere guvernøren i delstaten Pernambuco, Eduardo Campos, støttes av 10 prosent av velgerne.

Målingen viser at de fleste brasilianere ønsker en politisk kursendring, og et stort flertall mener at Rousseffs forgjenger, Lula da Silva, er bedre egnet til å være president enn henne.

Les også:
Jobbsøkertaktikkene du må droppe umiddelbart
- Det største sjokket etterpå, var livet
- Dette er et produkt som viser litt klasse, men det er for meg helt fullstendig misforstått   (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.