Alle de tre amerikanske hovedindeksene åpnet ned mandag. Tendensen holdt seg gjennom hele dagen og sluttresultatet ble deretter.

Markedet er fremdeles preget av den dramatiske flystyrten over Ukriana i forrige uke, mener meglersjef.

-Investorene er naturligvis litt forsiktige med økt geopolitisk risiko samtidig som markedet har kommet mye opp den seneste tiden, sier meglersjef Patrick Spencer i Robert W. Baird & Co. til Bloomberg News.

Politisk uro

Spencer viser til risikoen knyttet til intensiveringen av konflikten i Gaza, og nedskytingen av det malaysiske flyet i Ukraina forrige uke.

Halliburton steg med 1,51 prosent etter å ha rapportert et kvartalsresultat som var på linje med det markedet ventet på forhånd. Omsetningen var litt høyere enn ventet, men aksjen avsluttet på 0,45 prosent opp til 71,33 dollar.

Tekno-spenning

Det var på forhånd knyttet spenning til teknoselskapene Netflix og Twitter som i dag etter børsenes stengetid legger frem sine rapporter for årets andre kvartal.

Selskapet har på forhånd estimert en opparbeidet betalende abonnementmasse på 50 millioner personer innen årets andre kvartal. For tre år siden var håpet å kunne telle ti millioner, ifølge Bloomberg News.

Netflix-akjsen styrket seg 1,73 prosent til 451,84 dollar, mens Twitter-aksjen avsluttet opp 2,70 prosent til 38,05 dollar.

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.