Det er andre gang på få timer at byen rammes av et voldsomt bombeangrep. Tidligere onsdag ble det meldt om 32 drepte i et selvmordsangrep som trolig var rettet mot en Boko Haram-kritisk imam noen kilometer unna Kawo-markedet, ifølge lokalt politi.

Talsmann Aminu Lawan i politiet i Kaduna sier til nyhetsbyrået AFP at det foreløpig ikke er kjent hvor mange som ble drept i det andre angrepet.

En Røde Kors-arbeider på stedet sier imidlertid på telefon til Reuters at 50 mennesker ble drept.

– Vi har registrert en eksplosjon som tilsynelatende er en selvmordsbombe mot sheikh Dahiru Bauchis kolonne, sa politisjef Umar Shehu til AFP om det første angrepet.

Bauchi kom fra angrepet uskadd, ifølge politisjefen.

Et øyenvitne som nyhetsbyrået DPA har snakket med, hevder tallet på drepte fra angrepet mot imamen, er langt høyere:

– Tre ambulanser har tatt med seg mer enn 50 lik mens jeg har vært her, sier Malam Muhammad Shuabu.

Shuabu forteller at angrepet skjedde etter at Bauchi hadde holdt en preken med mange tilhørere i nærheten av en moské i Kadima.

LES OGSÅ: Boeing slår forventningene

Det er helt vanvittig!(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.