Statsministeren uttalte seg på israelsk TV etter at fire israelere ble drept av en bombekastergranat avfyrt fra Gazastripen mandag.

Netanyahu la til at krisen kun kan løses dersom Gazastripen, som kontrolleres av Hamas og allierte militante, blir demilitarisert.

Kort tid etter angrepet oppfordret den israelske hæren palestinere i utkanten av Gaza by om å evakuere og trekke inn mot sentrum av byen.

I alt sju personer er blitt drept på israelsk side av grensen siden den israelske militæroperasjonen startet 8. juli som svar på Hamas' rakettangrep fra Gazastripen.

43 israelske soldater og minst 1.050 palestinere, de fleste av dem sivile, er blitt drept på Gazastripen i det samme tidsrommet.

Les også:
Dette er Norges mest fremgangsrike kommune
11 grep som gjør CV-en din til gull
Advarer mot utleiefellene (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.