De asiatiske børsene er blandet onsdag med Hang Seng-indeksen litt tilbake fra sitt høyeste nivå på tre år og Samsung Electronics tynger IT-sektoren.

MSCI Asia/Stillehavsindeksen er ned 0,3 prosent.

-Det kan se ut som markedet er klar for en liten tilbakegang. Det er usikkerhet rundt den geopolitiske spenningen og timingen på den amerikanske rentehevingen etter at Fed fortsetter å kutte de kvantitative lettelsene, sier strateg Desmond Chua i CMC Markets til Bloomberg News.

Samsung faller 3,9 prosent etter at selskapets netto resultat var lavere enn det som var ventet på forhånd. De rapporterte om økt konkurranse fra Apple og kinesiske produsenter.

Hang Seng-indeksen er ned 0,16 prosent etter at flere store eiendomsutviklere faller.

Nikkei 225 og Topix-indeksen er opp henholdsvis 0,27 og 0,08 prosent. Toshiba, Panasonic og Mazda Motoe stiger før de skal presentere resultater for andre kvartal senere i dag.

Les også:
Argentina ikke enige med kreditorer
- Sikker på at de klør seg i hodet hos SSB også
Greenspan venter markant korreksjon i aksjemarkedet
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.