Den tidligere toppsjefen i Microsoft har nylig kjøpt basketlaget Los Angeles Clippers. I dag annonserer han at han gir seg som styremedlem i selskapet, bare seks måneder etter at han gikk av som toppsjef.

- Jeg mener det er upraktisk for meg å fortsette i styret, og at det beste er å gi seg, sier Ballmer i et åpent brev til nåværende Microsoft-sjef Satya Nadella, og viser til at basket, undervisning og studier tar mye tid.

Ballmer skriver at han ikke hadde brukt mye tid på å tenke over livet etter Microsoft, før han gikk av, men at han nå er travelt opptatt med mye annet.

Han understreker samtidig at han har til hensikt å fortsette å være den største personlige eieren i selskapet i overskuelig fremtid, og at han fortsatt vil være å regne med når selskapet ønsker hans innspill.

Brevet og svarbrevet fra Nadella er tilgjengelig HER.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.