Hotellpersonalet i Tokyo bør være stolte. Ifølge vurderingen til over seks millioner besøkere på hoteller verden rundt er byens hotellrom renest i verden, skriver Wall Street Journal.

Basert på karakterene som hotellgjestene har gitt for renhold har bookingportalen hotel.info utarbeidet en oversikt over byene som har de renste og skitneste hotellrommene.

På den topper Japans hovedstad med 8,93 poeng i snitt på en skala som går fra 1 til 10. På andreplass følger Warszawa med 8,76 og med Seoul som den tredje reneste hotellbyen med 8,73.

- Spise på gulvet

- Gjester i Warszawa kunne til og med spise sin mat på gulvet, skriver nettstedet i en pressemelding.

På den andre enden av renholdsskalaen finner vi hotellrommene i Rio de Janeiro med 7,29 poeng i snitt.

Ikke fullt så hyggelig for både nordmenn og gjester på norske hoteller er at hotellrommene i Oslo er vurdert som de tredje mest skitne, en eneste hundredel foran London.

Disse byene har de reneste hotellrommene         
 


Disse byene har de skitneste hotellrommene  

 

                
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Hotell truer med å bøtelegge negative gjester