Nesten 800 mennesker har meldt seg på romfartsturen som koster over 1,5 millioner kroner. Opprinnelig skulle de første romfartsturene skje i 2012, men er blitt utsatt en rekke ganger.

Nå går det mot oppskytning i 2015.

– Alle har vært tålmodige. De innser at dette er rakettforskning. De ønsker å være trygge på at vi ikke bare skyter dem opp i rommet. De ønsker også å komme tilbake, sier Branson til Bloomberg.

Richard Branson og hans sønn Sam Branson vil være de første to passasjerene ombord. De første kommersielle turene skal etter planen skje på våren 2015 med Virgin Galactic.

– Det tok oss lengre tid å utvikle og bygge rakettene som vi følte oss trygge på. Nå er jeg sikker på at vi nesten er der. Det gjenstår fortsatt noen tester, men jeg tror vi vil se Virgin i verdensrommet ved årets slutt, og kan starte romfartsprogrammet til våren, sa han.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.