Sodastream-aksjen bobler over fredag, etter nyheten om brusmaskinprodusenten skal teste ut et knippe Pepsi-produkter.

I ti uker skal Sodastream skal teste ut smakene "Pepsi Homemade" og "Sierra Mist Homemade" hos Wal-Mart og Bed Bath and Beyond i Florida-byene Orlando og Tampa, skriver Bloomberg News, som siterer bransjemagasinet Beverage Digest.

Pepsi vurderer også samarbeid med andre "hjemmebrus"-produsenter, og har inngått et samarbeid med brusmaskinleverandøren Bevyz i Europa, skriver Business Insider.

Nettstedet skriver også at det lenge har vært rykter om Sodastream og Pepsi, inkludert spekulasjoner om at Pepsi kan komme til å kjøpe Sodastream.

Avtalen er en kjærkommen seier for Sodastream, som har falt mer enn 50 prosent i år, grunn bekryminger for langsommere vekst, skriver CNN Money.

Sodastreamaksjen stiger 15 prosent på børsen fredag.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.