Pending home sales i USA falt 1,1 prosent på månedsbasis i oktober og var opp 2,2 prosent på årsbasis.

Pending home sales er boligsalg hvor kontrakter er undertegnet, men hvor salget ikke er endelig gjennomført. Pending home sales regnes for å være en ledende indikator for omsetningen av brukte boliger.

Det opplyser amerikanske statistikkmyndigheter onsdag, ifølge Bloomberg News.

Det var på forhånd ventet en oppgang på 0,5 prosent på månedsbasis og oppgang på 2,5 prosent på årsbasis.

Salget for foregående måned ble revidert fra en oppgang på 0,3 prosent på månedsbasis til en oppgang på 0,6 prosent. På årsbasis ble salget revidert fra +1,0 til +3,4 prosent.

Mer nye boliger

Salget av nye eneboliger i USA var opp 0,7 prosent i oktober på månedsbasis til en sesongjustert årstakt på 458.000 enheter.

Det viser statistikk fra Det amerikanske handelsdepartementet offentliggjort onsdag, ifølge Bloomberg News.

Analytikere hadde på forhånd ventet at salget ville stige med 0,8 prosent til en årstakt på 471.000 solgte enheter, ifølge Bloomberg News.

Forrige måneds veksttall ble revidert fra opprinnelige rapporterte 467.000 til 455.000, og fra en oppgang på 0,2 prosent til +0,4 prosent.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.